fredag 30 januari

Igår var gravida Sofia och hennes Hampus här på tacos. Mycket mycket trevligt och som vi längtar efter deras lilla grabb, han är beräknad till mitten av juni så vi får längta ett tag till :/ 
Enda negativa med att ha folk här är att Ada blir så överstimulerad så de gick knappt att lägga henne sen, somnade nog inte förrän 22:30 och då hade hon skrikit i 45min innan jag fick henne att käka. Stackars liten, hon sover ju superbra med folk runt som pratar men det är som att det inte hjälper. Igår var dessutom en sådan dag då hon inte sov mycket under dagen alls så de kanske var lite de också... När hon väl somnat så sov hon hela natten, åt lite vid 5:45 och somnade om, nu är klockan 9:40 och hon sover än. Jag sitter och käkar frukost framför Nyhetsmorgon och vid lunch ska vi bort till Kicki och Eddi och umgås lite. Helgen är också fullsmockad. 
Imorgon ska vi till Borås och hälsa på 3 olika ställen: farbror Kolle och Frida, farmor Lotta och vännerna Tobbe och Emma (som ska ha barn i maj ;)) Sen kommer Wagis och Emelie hit på kvällen och på söndag ska vi träna på morgonen och laga middag med Marielle och Marcus på kvällen:) Mycket trevlig helg alltså! 
 
 

 Nu boorde hon vara hungrig snart ?!
 

Kommentarer:

1 Mariann:

Ojojoj så gulligt och mjukt det ser ut! Kram på er!

Svar: Haha, ja hon e väldigt mjuk å go nu!
Hånny

Kommentera här: