måndag 1 februari

Och 20(!!) dagar kvar till semester! 20/2 åker vi över till mamma och Phil i Kalifornien. Längtar så jag nästan spricker! Mamma längtar nog mer, hon har förberett sen november med grejjer till Ada, senaste hon köpte var en resesäng och en bilbarnstol samt en docka som sjunger jättehögt, Ada fick ett smakprov via Facetime och hon verkar gilla de, jag å andra sidan kände direkt att jag kommer bli psyksjuk av den... Men bara Ada e nöjd så :/
 
I helgen har vi haft en massa folk hemma både lördag och söndag. Efter ett besök på IKEA och storhandling på lördag förmiddagen kom Eddi, Kicki och Chrille förbi och på pannkakor och lek. Kvällen spenderade vi framför en film.
Igår var de storstädning och matlagning som gällde fram till 13 då Jimmy och Rebecca kom med 2,5mån tvillingarna Emelie och Nathalie. Linda, Jacob och Emma gjorde oss också sällskap och vi åt kycklingpaj och bara mös med småkusinerna. Tiden går väldigt fort när man har så små tvillingar, jösses va tiden sprang. De sista åkte inte förrän 17:30, då vard e bara att bada Ada, byta om och åka iväg på kvällens fotbollsträning.
Se veckofinalen av Farmen som Philip spelat in och sen sova.
 
Ny vecka och denna veckan har jag arbete att göra minsann, månadsskifte innebär jobb för mig:)
 
Lite bilder från helgen: Vi fick tillbaka vår systemkamera från Kolle i torsdags när han var och hälsade på så nu kan vi ta lite finare bilder:)
 



Lugnet före stormen

Varmt citronvatten på lördagmorgon

Mammas vegetariska zuccinibiffar m blomkålsmos, champinjoner och sojabönor på IKEA


Eddi <3

Gravida Kicki och Eddi
 

Första pussen
 




 
Söndag:
Nathalie
 
Linda och Emelie
 

Nathalie
 

Emelie
 

Emelie





Jacob är en av Adas absoluta favoritpersoner <3
 



mamma spexar
 
-hny

Kommentera här: