Egypten

 
Hej! Måste ju uppdatera vår Egyptensemester.
Vi flög vid 9 den 15/11 och landade drygt 5h senare. åkte buss till hotellet och blev incheckade på Aqua Marine Resort, bottenplan med baksida mot poolområdet. Perfekt!  Det var all-inclusive på Hurugadas största hotell. Hela 17 pooler och lite väl stort, de blev så långt att gå vart man än skulle.. Men jag ska inte klaga! Ada vart glad hela resan både dit och hem. Vi fick fina resenärer bredvid oss som flyttade sig så hon fick ett eget säte mellan oss båda vägarna. Hon har ju ingen egen plats eftersom hon inte hade fyllt 2 än. En egen plats gjorde att hon kunde sova när hon blev trött. 2h dit och 2h hem. Hon målade, kolade i böcker, pratade med folk runtomkring och sjöng den vakna tiden. Vi var båda förvånade över hur enkelt allt gick.
 
Veckan bestod av sol, bad, lek, mat samt en utflykt till finaste stranden, snorkling och bad i havet en heldag, helt fantastiskt!
Ada stortrivdes i Egypten, båda föräldrarna närvarande hela tiden, bad anpassat för henne med uppvärmd pool och rutschkanor samt mat i massor.
Bufféerna var superbra och det fanns verkligen allt!
Jag tänkte jag skulle bjuda på lite bilder från stranden :) Ada var inte intresserad av att bada utan låg i skuggan 2,5h varav 1,5 då hon sov...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-hny

Kommentera här: